MĂSURILE PRINCIPALE PE CARE LE VOI ADOPTA CA PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI

Vadim21) Îmi voi face o echipă redutabilă, de consilieri, formată din români patrioţi şi integri.
2) Revizuirea Constituţiei, prin sporirea atribuţiilor preşedintelui României, pe baza unui Moratoriu cu întreaga clasă politică.
3) Decretarea Stării de Urgenţă în Economie.
4) Verificarea, la sînge, a situaţiei finanţelor ţării – unde s-au dus cele 700 de miliarde de euro din privatizări, şi cele 160 de miliarde de euro din împrumuturi?
5) Relansarea economiei şi crearea de locuri de muncă reale, nu pe hîrtie – se va pune un accent deosebit pe principalele ramuri care pot mări PIB-ul: agricultura şi turismul.
6) Război total împotriva Mafiei şi distrugerea celor 55 de mari clanuri interlope care căpuşează ţara; diminuarea fenomenului infracţional, care ţine sub teroare o populaţie lipsită de apărare.

7) Închiderea robinetelor jafului, mai ales ale afacerilor pe spinarea Statului.
8) Expulzarea din ţară a asasinilor economici străini şi români şi, de la caz la caz, judecarea şi arestarea lor în regim de urgenţă.
9) Confiscarea averilor făcute prin fraudă şi blocarea conturilor pe care le au în străinătate marii infractori.
10) Desecretizarea contractelor de privatizare şi de concesionare frauduloase şi anularea lor (Petrom, Sidex, Romtelecom, Romcim, BCR, Roşia Montană etc.).
11) Naţionalizarea mai multor active şi bănci, pentru alimentarea rezervelor financiare ale Statului.
12) Favorizarea capitalului autohton şi reducerea, drastică, a birocraţiei, care face foarte grea deschiderea unei afaceri.
13) Exploatarea bogăţiilor ţării să se facă, exclusiv, în beneficiul Poporului Român – nici o ţară din lume nu renunţă la aurul, argintul, uraniul, petrolul, gazele, pădurile sale!
14) Elaborarea şi aplicarea unui Program Naţional de lichidare a sărăciei şi mărirea, în primă instanţă, a salariilor şi a pensiilor cu cîte 25%.
15) Acordarea unor procente semnificative, din PIB, pentru Educaţie, Sănătate, Justiţie şi Cultură – care trebuie să devină priorităţi naţionale.
16) Absolvenţii liceelor, facultăţilor şi şcolilor profesionale vor primi, prin Lege, repartiţii şi locuri de muncă în România.
17) Un program ferm de stopare a exodului creierelor şi de readucere în ţară a celor 4 milioane de români care trudesc prin lumea largă pentru o amărîtă de bucată de pîine.
18) Redarea demnităţii Armatei şi Bisericii, care trebuie să fie ferite de lipsuri şi servituţi umilitoare.
19) Asigurarea hranei zilnice a populaţiei, prin cumpărarea, de către Stat, a pămînturilor necultivate şi înfiinţarea unităţilor agricole de Stat.
20) Reducerea TVA de la 24% la 10% şi a cotei unice de impozitare de la 16% la 10%.
21) România are cele mai mari preţuri la alimente din întreaga Europă, ori aşa ceva nu e normal – alinierea acestor preţuri la standardele bătrînului continent prin aplicarea unor Mercuriale şi sancţionarea, severă, a speculei.
22) Toţi cetăţenii ţării să beneficieze de gratuitate în domeniul Sănătăţii şi al Învăţămîntului.
23) Sprijinirea comunităţilor româneşti din străinătate şi integrarea, pe multiple planuri, a Republicii Moldova, pînă la Marea Unire.
24) Scoaterea în afara Legii a formaţiunilor alcătuite pe criterii entice şi care uneltesc la destrămarea Statului Naţional Unitar Român.
25) Evitarea, cu orice preţ, a implicării României în conflicte care nu o privesc şi promovarea Păcii şi a unei neutralităţi active.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
10 octombrie 2014
Reclame
Acest articol a fost publicat în anunţ, atitudine, comunicat. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s