APELUL candidaţilor Partidului România Mare

APELUL candidaţilor Partidului România Mare adresat românilor din ţară şi străinătate
La 9 decembrie a.c., alegătorii au dreptul şi obligaţia de a se prezenta la vot. Dreptul la vot este garantat de Constituţia Romaniei. Obligaţia de a se prezenta la vot este impusă de U.S.L. şi A.R.D.! De ce? Pentru că P.S.D. şi P.D.L, prin senatorii de Gorj Toni Greblă şi Ion Ruşeţ, au pus la cale exproprierea cetăţenilor romani din Romania, incepind cu anul 2013. Milioane de romani işi vor pierde casele şi terenurile. Cum? In mod legal! 
In luna martie 2009, a fost inregistrată la Senat propunerea legislativă a P.S.D. şi P.D.L pentru modificarea şi completarea Legii minelor, Legea nr.85/2003. La 27 octombrie 2009, ea a fost votată de senatorii P.S.D, P.N.L., P.D.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R. Cu toţii au votat pentru exproprierea romanilor din Romania de către titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale. Lucrările executate de titularii acestor licenţe sint declarate de utilitate publică.
Printr-o mulţime de derogări de la prevederile legale in favoarea titularilor licenţelor de exploatare, U.S.L. şi P.D.L. au pus la cale exproprierea a milioane de romani. De peste trei ani este păstrată la secret această iniţiativă legislativă care pune in mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Roman pe teritoriul Romaniei! Orice proprietar poate fi expropriat de titularul licenţei de exploatare. Pe această cale, străinii obţin, la cele mai mici preţuri din lume, proprietăţi uriaşe in Romania, iar romanii işi vor vinde ţara lor moştenită de la strămoşi. După alegerea noului Parlament, propunerea legislativă va fi votată şi in Camera Deputaţilor şi va deveni lege. Pină acum, de peste trei ani, nici unul dintre parlamentarii U.S.L., P.D.L., U.N.P.R. şi U.D.M.R. nu le-au vorbit cetăţenilor despre această iniţiativă legislativă pe baza căreia le vor fi luate casele, apartamentele şi alte imobile, incepind din anul 2013. Nici candidaţii din partea U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. nu le spun alegătorilor ce li se pregăteşte, respectiv evacuarea lor din case şi apartamente de către firmele străine care au obţinut licenţe de exploatare a bogăţiilor naturale, in timpul Regimurilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, de la toate Guvernele post-decembriste. Această acţiune diabolică a U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R., comandată din străinătate şi indreptată impotriva existenţei Poporului Roman in Vatra Strămoşească, in Grădina Maicii Domnului, nu este abordată in dezbaterile electorale găzduite de studiourile centrale şi locale de televiziune şi radio. Numai Partidul Romania Mare şi candidaţii săi pentru viitorul Parlament al Romaniei au inscris in oferta electorală ca obiectiv prioritar: „Oprirea exproprierii romanilor din Romania, pusă la cale de P.S.D. şi P.D.L, susţinută de P.N.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R.“
Cei peste 4 milioane de romani plecaţi la muncă in străinătate, precum şi familiile şi rudele lor rămase in Romania, trebuie să ştie că dacă nu vor merge la vot sau dacă vor vota candidaţii U.S.L. şi A.R.D. riscă enorm, respectiv să le fie luate de către străini casele, apartamentele şi celelalte imobile din proprietate. 
Aceia dintre alegători care nu se vor duce la vot in 9 decembrie a.c. trebuie să ştie că riscă să rămină fără casă şi alte proprietăţi. Alegătorii care vor merge la vot şi votează candidaţii U.S.L., A.R.D şi U.D.M.R. inseamnă că acceptă să-şi piardă locuinţele şi alte imobile in favoarea titularilor de licenţe de exploatare a bogăţiilor naturale.
După ce, in ultimii 4 ani, peste 75% dintre cetăţenii romani au susţinut corect că Romania a fost indreptată intr-o direcţie greşită, acum, in timpul campaniei electorale, institutele de sondare şi manipulare a opiniei publice au ajuns la concluzia că peste 85% dintre alegători vor vota cu U.S.L. şi A.R.D., adică cu cei care au transformat Romania intr-o colonie, i-au sărăcit şi batjocorit pe romani. Mai mult, aceleaşi institute de sondare şi manipulatorii de opinie care apar la televiziune susţin, implicit, că peste 85% dintre alegători acceptă să-şi piardă proprietăţile pe baza legii pregătitE, in mare secret, de către P.S.D., P.N.L., P.D.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R.
Acţiunea de expropriere a romanilor din Romania, pusă la cale de U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R., este fără precedent in istoria omenirii! Ea poate fi oprită numai de către Partidul Romania Mare şi DE candidaţii săi, dar mai ales de voinţa milioanelor de alegători romani, din ţară şi din străinătate, exprimată prin votul dat la 9 decembrie a.c.
In faţa pericolului uriaş in care se află Poporul Roman şi viitorul Romaniei pentru stoparea Holocaustului impotriva romanilor, toţi alegătorii au dreptul şi obligaţia de a se prezenta la vot. Romanii işi decid soarta la alegerile din 9 decembrie a.c.
Mergind cu toţii la vot şi votind candidaţii P.R.M., alegătorii romani  pot fi siguri că nu işi vor pierde casele, apartamentele şi alte imobile, iar nivelul lor de trai va fi aliniat la cel din Uniunea Europeană.
Dr. GHEORGHE FUNAR, Secretar general al P.R.M.,
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj, Candidat in Colegiul nr.1 pentru Senatul Romaniei
http://www.ziartricolorul.ro/3566/a-p-e-l-u-l-candidatilor-partidului-romania-mare-adresat-romanilor-din-tara-si-strainatate.html
Reclame
Acest articol a fost publicat în anunţ, atitudine, comunicat. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s