Comunicat de presă

Școala de Vară a Organizației de Tineret a Partidului România Mare
În perioada 1-3 iulie 2011 a avut loc la Hotelul Miraj din Eforie Nord, Școala de Vară a Organizației de Tineret a Partidului România Mare. Cei 200 de participanţi la Şcoala de Vară a Tineretului PRM s-au întîlnit, sîmbătă 2 iulie a.c.,  cu Preşedintele partidului, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. Tribunul a fost primit cu urări de bun venit, cu flori şi cu steaguri tricolore. În numele Organizaţiei de Tineret România Mare, preşedintele acesteia, Adrian Marin, a subliniat că prezenţa în mijlocul lor a domnului Corneliu Vadim Tudor constituie un motiv de satisfacţie, dar şi de hotărîre de a se angaja, cu toate forţele, în campaniile electorale importante care vor urma – cele pentru alegerile locale şi parlamentare.
Preşedintele Vadim Tudor  a mai  subliniat importanţa implicării tinerilor în politica partidului, ei urmînd să candideze pe cît mai multe locuri eligibile în campaniile viitoare.
În altă ordine de idei, în cadrul Şcolii de vară de la Eforie au mai avut loc discuţii despre strategiile privind organizarea campaniei electorale din anul 2012, o şedinţă a Biroului Permanent al OTRM, dar şi o serie de competiţii sportive pe plajă.
Organizaţia de Tineret a PRM Dolj a fost reprezentată la Şcoala de Vară de 10 tineri conduşi de preşedintele Ionuţ Greere şi care au fost îndrumaţi de Preşedintele filialei judeţene, Paul Dumitrache, care a contribuit foarte mult la organizarea acestui eveniment, care nu a mai avut loc de 3 ani de zile.
PREŞEDINTE OTRM,
IONUŢ GREERE
Reclame
Acest articol a fost publicat în anunţ, comunicat, mass media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s