COMUNICAT DE PRESĂ

Sîmbată, 2 aprilie 2011, a avut loc la Craiova, Întîlnirea Regională a Organizaţiei de Tineret a Partidului Romania Mare la care au participat reprezentanţi din judeţele Dolj, Gorj, Hunedoara, Timiş, Mehedinţi şi o delegaţie din conducerea centrală de la Bucureşti, condusă de preşedintele OTRM, Adrian Marin.
Desfăşurată în sala de conferinţe a hotelului Senator, din Cetatea Băniei, a cărui proprietar este chiar preşedintele Filialei Dolj a PRM, Paul Dumitrache, întîlnirea tinerilor din Partidul Romania Mare s-a dovedit a fi un real succes.
S-a stabilit o strategie de relansare a structurilor de tineret din zonele rurale, acolo unde satul românesc se confruntă cu un exod masiv al tineretului. Propuneri contructive au venit şi din partea participanţilor referitoare la rolul tinerei generaţii în activităţile politice ale partidelor, urmînd ca OTRM să propună organizaţiilor judeţene ale PRM şi Biroului Permanent să promoveze cît mai mulţi tineri în structurile de conducere ale partidului şi în Adiministraţiile Publice Locale.
Organizaţia de Tineret a mai propus îmbunătăţirea programului de activitate a Clubului OTRM, urmînd ca proiectele şi programele specifice  vîrstei noastre să fie centralizate şi implementate în fiecare organizaţie judeţeană.
Deasemenea, a fost prezentat de către Marian Nicolae, vicepreşedinte organizatoric, Regulamentul de Ordine interioară al OTRM, a cărei încălcare duce automat la suspendarea din funcţia deţinută.
Organizatorii, în speţă Organizaţia de Tineret Dolj, au oferit celor prezenţi,  după încheierea lucrărilor o seară OTRM, iar a doua zi au prezentat oaspeţilor principalele obiective turistice din Craiova, prezentare finalizată cu o vizită în Parcul Nicolae Romanescu.
Ionuţ GREERE, Preşedinte OTRM Craiova
Reclame
Acest articol a fost publicat în comunicat. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la COMUNICAT DE PRESĂ

  1. IOANOLTEANDEDOLJ zice:

    AM FOST PRESEDINTE FILIALEI P.R.M. INTR-O LOCALITATE DIN JUDET SI MEMBRU AL P.R.M. DIN 1994 DE PE PERIOADA DOMNULUI GARJALIU.AM APUCAT DEPUTATI DE DOLJ PE OANA VASILESCU PE ZONA MEA.SANT TOTI O APA SI-UN PAMANT NISTE TRADATORI AI BIETILOR OAMENI CARE NU AU STIINTA DE CARTE.RUSINE LOR-CELOR CARE VADIM LE-A DAT O PAIINE,AU DEVENIT CURVE NATIONALE TRECAND DIN PARTID IN PARTID.POATE DRACU O SA-I MAI VOTEZE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s