Mafia Imobiliară trimisă la furat de Băsescu, Udrea şi Videanu

Ministerul Administraţiei şi Internelor
DOMNULE MINISTRU,
Subscrisul PARTIDUL ROMÂNIA MARE (PRM), prin Preşedintele CORNELIU VADIM TUDOR, vă aducem la cunoştinţă următoarele:
În data de 28.12.2010, am primit la sediul partidului nostru o somaţie emisă de Biroul Executorului Judecătoresc Şomâldoc Paula Daniela, cu sediul în Bucureşti, B-dul Unirii nr.37, bl.A4, sc.I, ap.9, Sector 3, în dosar de executare nr. 296/2010, în care sîntem somaţi ca în termen de 5 zile să evacuăm imobilul situat în Bucureşti, Str. Emile Zola nr. 2, Sector 1.
Vă informăm că în cauză s-a mai început o executare silită prin evacuare în dosar nr.354/ 2010 de către Biroul Executorului Judecătoresc Ezer Lucian, în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr.18831/ 30.09.2010, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosar nr.27195/ 299/2010. Împotriva Sentinţei civile nr.18831/ 30.09.2010, subscrisul partid politic am formulat recurs, care se află pe rolul Tribunalului Bucureşti Secţia a V-a Civilă în dosar nr.27195/299/2010 cu termen de judecată la data de 01.02.2011.
Cu privire la somaţia executorului judecătoresc Şomâldoc Paula Daniela, vă învederăm următoarele aspecte penale, întrucît încalcă dispoziţiile Codului de Procedură Civilă:
a) Nu se menţionează ora de evacuare, aşa cum se prevede expres în art. 386 ind.3 Cod Procedură Civilă;
b) Formează un nou dosar de executare pentru aceeaşi cauză şi pentru acelaşi creditor;
c) Nu se menţionează în somaţie încheierea prin care instanţa de executare încuviinţează executarea silită prin evacuare, aşa cum prevăd dispoziţiile art.373 ind. 1 alin.1 Cod Procedură Civilă, respectiv, cităm: „executorul judecătoresc…. de îndată, va solicita instanţei de executare încuviinţarea executării silite…”, am încheiat citatul. Deci, executorul judecătoresc în cauză, în frauda legii, cu de la sine putere, vrea să ne evacueze din sediu;
d) Executorul judecătoresc şi apărătorul creditorului, avocat Marin Petre, încalcă atît legea civilă, cît şi legea penală, ignorînd Procesul – verbal din data de 26.11.2010, încheiat de executorul judecătoresc Ezer Lucian în dosar de executare nr.354/2010, dată în care creditorul prin avocat a mai încercat evacuarea noastră.
La această dată, executorului judecătoresc Ezer Lucian i s-au înmînat din partea conducerii partidului şi avocaţilor acestuia Contractul de comodat atestat sub nr.04/ 17.07.2009 şi Contractul de comodat atestat sub nr.05./ 10.01.2008 de către avocat Ion Ghiţă, prin care la adresa din Bucureşti, Str. Emile Zola nr.2, Sector 1, îşi au sediul alte două entităţi, respectiv Cabinetul de europarlamentar Corneliu Vadim Tudor şi Redacţia ziarului „Tricolorul”, cotidian al cărui editor este S.C. Editura Speranţa S.R.L. Executorul judecătoresc Ezer Lucian suspendă executarea silită prin evacuare, întrucît titlul executoriu de evacuare este îndreptat împotriva P.R.M., nu şi împotriva Cabinetului de europarlamentar şi Editurii Speranţa, urmînd ca instanţa să se pronunţe pe cele două contracte. În raport de dispoziţiile art. 371 ind.1 alin.1, Cod Procedură Civilă, titlul executoriu respectiv Sentinţa civilă nr.18831/ 30.09.2010 este îndreptat împotriva PRM, astfel încît executorul judecătoresc Ezer Lucian ia măsura legală de suspendare a evacuării în raport cu art. 371 ind.5 lit.b, executarea nu mai poate fi continuată întrucît debitorul, PRM, nu este singura entitate la adresă.
Drept urmare, vă rugăm să nu daţi curs solicitării somaţiei din data de 28.12.2010 în dosar de executare nr.296/2010, emisă de executor judecătoresc Şomâldoc Paula Daniela, întrucît nu are încuviinţarea instanţei de executare aşa cum prevede legea şi îmbracă aspecte penale. Se încalcă dreptul legal al celor două entităţi, prin tulburarea posesiei legale a acestora, în baza celor două contracte, reprezintă un abuz de drept, constînd în exercitarea cu rea-credinţă a drepturilor procesuale şi procedurale, conform Legii nr.202/2010, se încalcă drepturile prevăzute de Constituţie ale Cabinetului de europarlamentar.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi sperăm într-o bună colaborare privind respectarea legii. Cu stimă,
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
29 decembrie 2010
Sursa: http://romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=5097&format=html
Reclame
Acest articol a fost publicat în atitudine. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mafia Imobiliară trimisă la furat de Băsescu, Udrea şi Videanu

  1. gigi zice:

    Românii trebuie să ridice fruntea şi să combată toată mafia din România!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s