Liderul PRM a fost eroul zilei, măturînd Parlamentul European cu Laszlo Tökeş

Ieri, s-a întîmplat ceva fără precedent în analele Parlamentului European: propus de grupul reacţionar PPE pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European – prin cedarea acelei funcţii, în mod ilegal, de către… Ungaria! – Laszlo Tökeş a fost călcat în picioare, efectiv, de către preşedintele PRM.

Iată ce a spus Vadim la microfon, în limba engleză: „Doamnelor şi domnilor, astăzi este pentru prima oară cînd îmi e ruşine că sînt membru al Parlamentului European. Este prima oară cînd un om care neagă Tratatul de Pace de la Trianon, semnat după primul război mondial, e promovat şi votat pentru o asemenea funcţie în Europa. Poporul Român este insultat şi eu protestez„.
Atunci, s-a tăiat microfonul! Efectiv, preşedintele PRM n-a mai putut să vorbească, fiindcă aşa înţelege acest polonez, Buzek, „democraţia”. Normal, doar el e coleg de grup politic, PPE, cu porcul de Tökeş. Dar, şi aşa, scopul lui Vadim a fost atins: în imensa lor majoritate, europarlamentarii s-au lămurit ce hram poartă acest Tökeş. Iar asta s-a văzut la votul electronic propriu-zis. Efectiv, Satana în Sutană n-a putut fi votat! Ce s-a întîmplat, în mod concret? Sistemul electronic de vot s-a defectat! Timp de aproape 30 de minute, nu s-a putut vota, spre disperarea bătrînului şmecher Buzek. Atunci, a început scandalul. Întîi rumoare. Apoi vacarm. În final, huiduieli. Numeroşi europarlamentari îi spuneau lui Vadim: „E semn rău pentru acest Tökeş. Aici e mîna lui Dumnezeu!”. Un europarlamentar britanic, căsătorit cu o doamnă din Slovacia, i-a spus liderului PRM că şi el ştie de politica revizionistă a ungurilor şi de aberanta decizie a lui Viktor Orban, de acordare a dublei cetăţenii pentru unguri. „Ce ţară reprezintă Tökeş aici? – a continuat el. România sau Ungaria?”. În final, încercînd să iasă din acest impas fără precedent, poponezul Jerzy Buzek a anunţat rezultatul votului (?!), trăgînd el, din capul lui, concluzia că Tökeş a fost ales (?!). Dar, stupoare: Un europarlamentar german s-a ridicat şi a spus că votul (pe care, oricum, nu l-a văzut nimeni!) e NUL, avînd în vedere că, la 736 de membri ai Parlamentului European, din care erau prezenţi puţin peste 600 – reieşea un total de … 791 de membri!!! Fals ordinar!!! Indiferent ce se va întîmpla în zilele următoare, Laszlo Tökeş şi PPE-ul lui terorist s-au făcut de rahat. Iar Vadim a fost eroul zilei. © Tricolorul

Reclame
Acest articol a fost publicat în atitudine, mass media. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s